Tessék mondani, fociruha van?

„Két hét alatt Budapest legélénkebb közösségi helyévé nőtte ki magát az első magyar Ajándékdoboz. A kis faház éjjel-nappal nyitva áll, senki nem őrzi, mégis működik." - Az Index helyszíni riportja az Ajándékdobozról.

Tovább

Hirado.hu (videó)

„A gyerekek is átélhetik, milyen az, amikor lemondanak valamiről egy másik gyerek javára - akár találkoznak vele, akár nem." - A hirado.hu riportjában az Ajándékdoboz jövőjéről is szó esik.

Tovább

Kettős Mérce

„Sorra indulnak azok a kezdeményezések, amelyek a közösségi összefogást és az egymáson való segítést helyezik előtérbe." - A Kettős Mérce blog összeállításában az Ajándékdoboz is helyt kapott.

Tovább

RTL Klub - Híradó

„A nagy érdeklődést látva a szervezők azt tervezik, hogy máshol is állítanak Ajándékdobozokat, ehhez egyelőre együttműködő szervezeteket keresnek." - Tegnap este az RTL Klub Híradójában is bemutatkozott az Ajándékdoboz. (Videó a lenti linken.)

Tovább

Még hogy Magyarországon önzőek az emberek! Itt az ellenpélda!

„Anyukák ruhákat válogatnak, mellettük gyerekeik játszanak. Sorra érkeznek az emberek, és nagyon úgy tűnik, mindenki inkább adni akar, és nem kapni." - a Lubrarius.hu riportja az Ajándékdobozról a lenti linken olvasható.

Tovább

TV2: Tények

„Egymás után jönnek az emberek, és pakolják ki a már nem használt dolgaikat az Ajándékdobozba." - Tegnap este a TV2 Tények című műsorában is bemutatkozott Budapest első Közösségi Adományozó Pontja. (Videó a lenti linken.)

Tovább

A Start Plusz vendége Pados Balázs (videó)

„Szeretnénk, ha több Ajándékdoboz is működhetne az országban. A lényeg a fenntarthatóság, ezért ehhez kell egy civil szervezet, vagy akár egy baráti társaság, akik vállalják a gondozását." - Ma reggel az ATV Startban Pados Balázs a Közösségi Adományozó Pont jövőjéről is beszélt. (Videó a lenti linken.)

Tovább

Közösségi Adománypont nyílt Budapesten

„Itt rendet is kell tartani, ki kell néha takarítani, mint egy üzletben, hogy akik eljönnek, mindig jó érzéssel tudják használni." - Ma reggel az RTL Klubműsorában beszélt az Ajándékdobozról Pados Balázs, a Közösségi Adományozó Pont kezdeményezője. (Videó a lenti linken.)

Tovább

A Dívány írása rólunk

„Megnéztük az első igazi, bizalomra épülő közösségi helyet, és kicsit helyreállt az emberekbe vetett bizalmunk." - a Dívány.hu munkatársai is ellátogattak az Ajándékdobozhoz, hogy saját szemükkel nézzék meg, hogyan működik Budapest első Közösségi Adományozó Pontja.

Tovább

Ahol a hajléktalan is csak adakozna

„Egy babakocsit toló kismama válogat a gyerekholmik között. Azt mondja, két-három hét múlva visszakerül ide a most kiválasztott nadrág, hiszen a kislánya addigra úgyis kinövi. Ő is hoz majd háztartási eszközöket otthonról." - a NOLTV riportja az Ajándékdoboz látogatóival és a kezdeményezés gazdájával. Videó a lenti linken!

Tovább

Egyéni felemelkedés - Saját élményem Budapest első közösségi adományozó pontján

„Rendszeresen szoktam adományozni, de amikor átutalok egy összeget, vagy beviszek egy zsák ruhát, az nem olyan, mint itt. Ennek a helynek van valami miliője, valami, ami megfoghatatlan, de működik." - az Ajándékdoboz egyik kedves látogatója blogján osztotta meg élményeit. Érdemes elolvasni, érdemes eljönni! Köszönjük az ajándékokat!

Tovább

HÍR24 írása rólunk

„Voltak kételyeim, hogy nálunk is fenntartható-e egy ilyen adományozási pont, de eddig úgy tűnik, működik” - a Hír24 beszámolójában Pados Balázs, az Ajándékdoboz kezdeményezője beszél eddigi tapasztalatainkról.

Tovább

A Nők Lapja Café beszámolója az Ajándékdobozról

„Nagyon imádjuk az első Közösségi Adományozó Pontot" - a Nők Lapja Café beszámolója az Ajándékdobozról az alábbi linken olvasható. A beszélgetésben a kezdeményezés hátteréről is szó esik.

Tovább

Hozol? Viszel? Életszépítők cikkje

Az Életszépítők beszámolója az Ajándékdobozról az alábbi linken olvasható.

Tovább